GreenOffice Manager

De totale HRM- en tijdregistratie oplossing voor de agrarische sector. Automatische aanmaak van al uw documenten en geavanceerde paspoort- en ID scanner module.

Green Office Manager

Aquatron

De volgende evolutie in volautomatische beregening van uw akkers. Middels intelligente IP oplossingen op afstand te bedienen met uw smartphone of tablet.

Aquatron

Professionele weerstations

Modulaire weerstation oplossing, slaat alle benodigde weer data op in een database. Grafisch overzicht van alle gegevens via een eenvoudige webinterface. Koppeling mogelijk met onze beregeningssoftware.

Weerstations

Support pagina

Wij bieden u hulp op afstand aan op basis van Teamviewer.

TeamViewer is een zeer veilige oplossing voor onderhoud op afstand. De verbindingen worden tot stand gebracht via volledig gecodeerde datakanalen met behulp van 1024-bit RSA sleuteluitwisseling en 256-bit AES sessiecodering.

Klik onderstaand Quick Support icon aan, en neem contact met ons op voor support op afstand.TeamViewer Quick Support is een lichte versie welke niet geinstalleerd hoeft te worden op de computer. Er zijn geen adminrechten aan verbonden en dit kan dus ook door een guest gebruikt worden. TeamViewer Quick Support is eerder voor de spontante en eenmalige hulp. De computer met Quick Support kan bestuurd worden door de andere computer met een volledige versie.

TeamViewer - hulp op afstand
Teamviewer functioneert met een sessie id code. Hierdoor krijgt elke sessie met onze helpdesk een unieke identificatie. De sessiecode dient u aan ons door te geven, dit wordt u uitgelegd tijdens de wizard. Zonder deze code kunnen wij niet verbinden met uw computer en de sessiecode is maar eenmaal geldig. Zodoende weet u zeker dat er niemand ongevraagd in uw computer kan komen. Daarnaast wordt de verbinding van computer tot computer beveiligd waardoor er ook geen hackers bij zouden kunnen.

Eigenlijk is onze remote supporttool geen softwarematige installatie op uw computer. Ons helpdesksysteem werkt zo dat de software vanaf internet wordt uitgevoerd in het intern geheugen van uw computer. Als na het verbreken van de helpdesksessie de computer wordt herstart, dan is deze software weer verdwenen uit het geheugen. U hoeft u zich dus geen zorgen te maken dat er iets achterblijft. Daarnaast is het ook niet nodig uw computer of router verder voor te bereiden op het gebruik van Teamviewer. Teamviewer werkt over poort 80 (http) of wel de internetpoort, hierdoor zal het op elke computer met een werkende internetverbinding en Windows geïnstalleerd, waar ook ter wereld, werken.


Het verdient aanbeveling om eerst de sectie met veel gestelde vragen door te nemen alvorens u een support aanvraag indient.

Problemen met door ons geleverde software kunt u hier registreren.

Copyright © 2013-2016 Monitech Security Solutions BV
www.greenofficemanager.nl